Nieuwbouw Kersentuin Maurik

Algemeen

Er is een verschil tussen wonen en ergens thuis zijn. Dat weten wij, Stichting Woningbeheer Betuwe, als geen ander. In Maurik bouwen we een nieuwe wijk “De Kersentuin”, waar veel nieuwe bewoners zich thuis zullen gaan voelen. Er komen 25 nieuwe en unieke huurwoningen, allemaal zogenaamde multifunctionele (MF) woningen. Uniek omdat het de eerste gasloze en energieneutrale woningen in Maurik zijn!

 

Typen woningen
SWB bouwt 25 multifunctionele woningen, geschikt voor jong en oud met een huurprijs van € 607,46 of € 720,42. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Een slaapkamer kan hier gemaakt worden als er behoefte aan is. Op de verdieping heeft de woning ook nog 2 slaapkamers. Deels worden de woningen aangeboden aan woningzoekenden vanaf 18 jaar en bij een aantal woningen hebben 55+-ers voorrang bij toewijzing.

 

Brochures
Binnenkort komt er een brochure beschikbaar. Heeft u interesse? stuurt u ons dan een mail via swb@swb-lienden.nl. wij sturen u de brochure zodra deze beschikbaar is. Staat u al op onze lijst met geïnteresseerden, dan krijgt u de brochure automatisch toegestuurd.

 

Toewijzing
Om te kunnen reageren, moet u ingeschreven staan bij Woongaard. Op dinsdag 29 oktober adverteren we de woningen een week lang. De voorwaarden om in aanmerking te komen staan in de advertentie aangegeven. Vanaf woensdag 5 november nodigen we de eerste kandidaten uit voor een intakegesprek.

 


Downloads

Brochure


Meer informatie

Vragen?

Neemt u dan gerust contact op met ons team Verhuur via swb@swb-lienden.nl of via 0344-601914.

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van dit project? Dan kunt u zich aanmelden bij SWB door het sturen van een mail naar swb@swb-lienden.nl met daarin uw naam, adres en e-mail.