Nieuwbouw IJzendoorn-West

Algemeen

Op nieuwbouwplan IJzendoorn-West ontwikkelde Stichting Woningbeheer Betuwe samen met aannemersbedrijf de Vree en Sliepen 19 bijzondere huurwoningen. In de afgelopen weken kregen alle huurders de sleutels van hun bijzondere, nieuwe woning.

 

Waarom bijzonder? Het zijn de eerste gasloze woningen in de regio! Deze zéér energiezuinige woningen wekken hun eigen stroom op met de zonnepanelen op het dak. Huurders hebben hierdoor nagenoeg géén energiekosten. Het is zelfs mogelijk voor de huurders om de opbrengst van de zonnepanelen en hun eigen energieverbruik dagelijks bij te houden via een monitor in de huiskamer. Dit geeft een direct inzicht hoe de opbrengst zich verhoudt tot het verbruik.

 

De 19 woningen bestaan uit 12 multifunctionele woningen, geschikt voor jong en oud met alle voorzieningen op de begane grond. Daarnaast staan er 7 eengezinswoningen met woonkamer en keuken op de begane grond, een verdieping met 3 slaapkamers en badkamer en een ruime zolder.

 

Met de oplevering van deze woningen sluit SWB de ontwikkeling van nieuwbouwproject Ijzendoorn-West af. In totaal zijn er 41 woningen ontwikkeld, waarvan 7 koopwoningen en 32 huurwoningen. Daarnaast zijn er 6 bouwkavels verkocht. Een mooie nieuwe wijk waar bewoners en dorp trots op mogen zijn!


Downloads

Download brochure EGW

Download brochure gelijkvloers