Nieuwbouw Hof van Lienden

Algemeen

SWB bouwt aan uw dorp: Hof van Lienden

Oplevering nieuwe woningen Hof van Lienden naar verwachting vanaf juni  

De bouw van de 38 woningen van nieuwbouwplan Hof van Lienden verloopt voorspoedig. De oplevering wordt in fases gedaan. Vanaf juni betrekken de eerste huurders hun nieuwe woning.

 

Typen woningen

SWB bouwt 22 multifunctionele woningen, geschikt voor jong en oud met een huurprijs van € 597,29 of € 710,68. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Een slaapkamer kan hier gemaakt worden als er behoefte aan is. Op de verdieping heeft de woning ook nog 2 slaapkamers. Woningzoekenden vanaf 55 jaar of ouder krijgen voorrang bij de toewijzing.

 

Verder komen er 16 eengezinswoningen met woonkamer en keuken op de begane grond, een verdieping met 3 slaapkamers en badkamer en een ruime zolder. De huurprijs bedraagt € 597,29 of € 710,68.


Werkzaamheden

De bouw van de 38 huurwoningen is gestart in september 2018 en zou afgelopen mei klaar zijn. Helaas heeft de aansluiting van de NUTS-voorzieningen voor enige vertraging gezorgd. De komende periode vinden er ook nog werkzaamheden plaats die betrekking hebben op de inrichting van de openbare ruimten, zoals het straatwerk, trottoirs, verlichting en groen.


Nieuws

Oplevering in fases
De eerste 5 van de 38 huurders krijgen op donderdag 20 juni de sleutels van hun nieuwe woning in nieuwbouwplan Hof van Lienden. De sleuteluitgiftes vinden plaats in fases, volgend op de bouwstroom. Naar verwachting krijgen de laatste huurders in de week van 5 augustus de sleutels.

 

SWB en aannemersbedrijf de Vree en Sliepen leveren voor het uitgeven van de sleutels, de woningen met elkaar op. Dit betekent dat de woningen worden geïnspecteerd en eventuele opleverpunten nog hersteld worden. SWB wil op deze manier de woning helemaal klaar hebben voordat de huurder de sleutel krijgt.

 

 


Meer informatie

Toewijzing

De toewijzing van de woning aan de aspirant huurders is in volle gang. Het is niet meer mogelijk om te reageren op de advertenties van Woongaard.com.

 

Vragen?

Neemt u dan gerust contact op met team Verhuur via swb@swb-lienden.nl of via 0344-601914.


Planning

n.v.t.