Nieuwbouw Hof van Lienden

Algemeen

SWB bouwt aan uw dorp: Hof van Lienden

Oplevering nieuwe woningen Hof van Lienden naar verwachting vanaf juni  

De bouw van de 38 woningen van nieuwbouwplan Hof van Lienden verloopt voorspoedig. Aannemersbedrijf de Vree en Sliepen verwacht de woningen vanaf juni op te kunnen leveren. De oplevering wordt in fases gedaan. Vanaf juni kunnen de huurders dan hun nieuwe woning betrekken.

Typen woningen

SWB bouwt 22 multifunctionele woningen, geschikt voor jong en oud met een huurprijs van € 597,29 of € 710,68. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Een slaapkamer kan hier gemaakt worden als er behoefte aan is. Op de verdieping heeft de woning ook nog 2 slaapkamers. Woningzoekenden vanaf 55 jaar of ouder krijgen voorrang bij de toewijzing.

 

Verder komen er 16 eengezinswoningen met woonkamer en keuken op de begane grond, een verdieping met 3 slaapkamers en badkamer en een ruime zolder. De huurprijs bedraagt € 597,29 of € 710,68.


Werkzaamheden

Afhankelijk van de NUTS

Deze prognose voor de oplevering is wel gewijzigd. Eerder gingen we namelijk uit van oplevering in april. Dit heeft niets te maken met de bouw, maar wel met de aanleg van de NUTS-voorzieningen. Dit moet nog ingepland worden door Liander. Helaas kunnen SWB en de Vree en Sliepen weinig invloed op deze planning uitoefenen.

“Liander wacht tot 10 weken voor de oplevering met het inplannen van de NUTS-werkzaamheden”, aldus Peter van Essen, projectleider van SWB. “Het is dus afwachten hoe snel een en ander uitgevoerd kan worden. Een woning kan immers niet aan de nieuwe huurders opgeleverd worden zonder de aansluitingen voor gas, water en elektra”.


Nieuws

Keuzemogelijkheden

Eind januari vond er een bijeenkomst plaats voor de nieuwe huurders. Op kantoor van SWB konden zij hun keuze maken voor de kleur van de keuken en het aanrechtblad, de tegels voor keuken, wc en douche en andere zaken. “Ik had niet verwacht dat we zo veel keuze zouden hebben”, alsdus één van de nieuwe huurders.

 

Kijk- en meetdag

Voordat de woningen worden opgeleverd hebben de nieuwe huurders de mogelijkheid een kijkje in hun woning te nemen. De zogenaamde “kijk- en meetdag” wordt door SWB ingepland zodra de keukens geplaatst zijn. Naar verwachting zal dit in mei zijn, maar ook hier moeten we een voorbehoud maken in verband met de aanleg van de NUTS-voorzieningen.


Meer informatie

Toewijzing

De toewijzing van de woning aan de aspirant huurders is in volle gang. Het is niet meer mogelijk om te reageren op de advertenties van Woongaard.com.

 

Vragen?

Neemt u dan gerust contact op met team Verhuur via swb@swb-lienden.nl of via 0344-601914.


Planning

n.v.t.