Projecten

Nieuwbouw Casterhoven Kesteren

Nieuwbouwwijk Casterhoven in Kesteren is een gloednieuwe wijk in een ruim opgezette en waterrijke woonomgeving. SWB bouwt hier 19 nieuwe woningen, geschikt voor jong en oud.

Nieuwbouw Hof van Lienden

De bouw van de 38 woningen van nieuwbouwplan Hof van Lienden verloopt voorspoedig. Aannemersbedrijf de Vree en Sliepen verwacht de woningen vanaf juni op te kunnen leveren.

Nieuwbouw Oosterweijden Maurik

Nieuwbouwwijk Oosterweijden in Maurik is een gloednieuwe wijk in een ruim opgezette en waterrijke woonomgeving.

Nieuwbouw Kersentuin

Stichting Woningbeheer Betuwe gaat op het terrein van voormalig zorgcentrum De Kersentuin in Maurik 25 sociale huurwoningen bouwen.

Project Zonnepanelen

SWB plaatst de komende jaren bij een groot deel van haar woningen zonnepanelen. Dit gebeurt op projectmatige basis, wat betekent dat we dit alleen bij meerdere woningen tegelijk doen.

Schilderwerkzaamheden

Dit jaar gaan wij in de dorpen Eck en Wiel, IJzendoorn, Ingen, Kesteren, Lienden, Maurik, Ochten, Ommeren, Opheusden, en Rijswijk schilderen.

Nieuwbouw IJzendoorn- West

Op nieuwbouwplan IJzendoorn-West ontwikkelde Stichting Woningbeheer Betuwe samen met aannemersbedrijf de Vree en Sliepen 19 bijzondere huurwoningen. In de afgelopen weken kregen alle huurders de sleutels van hun bijzondere, nieuwe woning.

Appartementen Kulturhus in Lienden

Op de begane grond van het Kulturhus in Lienden ontwikkelt Stichting Woningbeheer Betuwe momenteel 6 zelfstandige appartementen. De bestaande ruimtes worden momenteel verbouwd.