reparatieverzoek wijziging doorgeven veel gestelde vragen contact

Binnenkort in de verhuur!

38 woningen voor jong en oud in Lienden

Op nieuwbouwplan Hof van Lienden bouwt Stichting Woningbeheer Betuwe 38 nieuwe huurwoningen voor verschillende doelgroepen. Aannemersbedrijf de Vree en Sliepen is gestart met de bouw. Naar verwachting worden de eerste woningen in maart 2019 opgeleverd.

 

 Typen woningen

SWB bouwt 22 multifunctionele woningen, geschikt voor jong en oud met een huurprijs van € 597,29 of € 710,68. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Een slaapkamer kan hier gemaakt worden als er behoefte aan is. Op de verdieping heeft de woning ook nog 2 slaapkamers. Woningzoekenden vanaf 55 jaar of ouder krijgen voorrang bij de toewijzing.

Verder komen er 16 eengezinswoningen met woonkamer en keuken op de begane grond, een verdieping met 3 slaapkamers en badkamer en een ruime zolder. De huurprijs bedraagt € 597,29 of € 710,68.

Brochures

 

Binnenkort komt er per type woning een brochure beschikbaar. Heeft u interesse? Stuurt u ons dan een mail via swb@swb-lienden.nl en geef hierin aan in welk type woning u interesse heeft. Wij sturen u de brochure zodra deze beschikbaar is. Staat u al op onze lijst met geïnteresseerden, dan krijgt u de brochures automatisch toegestuurd.

 

Toewijzing

Om te kunnen reageren, moet u ingeschreven staan bij www.woongaard.com. Op maandag 5 november adverteren we de woningen een week lang. De voorwaarden om in aanmerking te komen staan in de advertentie aangegeven. Vanaf woensdag 14 november nodigen we de eerste kandidaten uit voor een intakegesprek.

Op woensdag 7 november houden wij een inloopbijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen bij ’t Wapen van Lienden aan de Dr. Van Noortstraat 2 in Lienden binnen lopen tussen 14.30 en 17.30 uur. Wij beantwoorden dan graag uw vragen over deze woningen.

 

Vragen?

Neemt u dan gerust contact op met team Verhuur via swb@swb-lienden.nl of via 0344-601914.