reparatieverzoek wijziging doorgeven veel gestelde vragen contact

19 gasloze woningen in IJzendoorn

Op nieuwbouwplan IJzendoorn-West bouwt Stichting Woningbeheer Betuwe 19 bijzondere huurwoningen. Bijzonder, omdat het de eerste gasloze woningen in de regio zijn! Ook wekken deze zéér energiezuinige woningen hun eigen stroom op met de zonnepanelen op het dak. Huurders hebben hierdoor nagenoeg géén energiekosten.

In plaats van energiekosten betalen huurders een energieprestatievergoeding (EPV). Dit bedrag is een vergoeding voor het feit dat de woning zo energiezuinig is. De vergoeding is afhankelijk van het type woning en varieert tussen € 47,00 en € 57,00 per maand. Hier staat tegen over staat dat de huurder een comfortabele en zeer duurzame woning krijgt tegen niet of nauwelijks stijgende lasten.

Typen woningen

SWB bouwt 12 multifunctionele woningen, geschikt voor jong en oud met een huurprijs van € 597,29. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. Een slaapkamer kan hier gemaakt worden als er behoefte aan is. Op de verdieping heeft de woning ook nog 2 slaapkamers.

Verder komen er 7 eengezinswoningen met woonkamer en keuken op de begane grond, een verdieping met 3 slaapkamers en badkamer en een ruime zolder. De huurprijs bedraagt € 597,29 voor een tussenwoning of € 710,68 voor een hoekwoning.

Brochures

Binnenkort komt er per type woning een brochure beschikbaar. Heeft u interesse? Stuurt u ons dan een mail via swb@swb-lienden.nl en geef hierin aan in welk type woning u interesse heeft. Wij sturen u de brochure zodra deze beschikbaar is.

Toewijzing

Om te kunnen reageren moet u ingeschreven staan bij www.woongaard.com . In de week van 22 oktober start SWB met de toewijzing van de woningen. Op woensdag 24 oktober tussen 15.30 en 17.30 uur kunt u op ons kantoor binnen lopen. Wij bewoorden dan graag uw vragen over deze woningen.

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor één van de woningen vindt u in de advertentie.

Vragen?
Neemt u dan gerust contact op met team Verhuur via swb@swb-lienden.nl of via 0344-601914.