10 woningen voor jong en oud in Maurik

Nieuwbouwwijk Oosterweyden in Maurik is een gloednieuwe wijk in een ruim opgezette en waterrijke woonomgeving. SWB bouwt aan de Watersnip 10 nieuwe woningen, geschikt voor jong en oud. De bouw is inmiddels van start gegaan. We verwachten dat de nieuwe huurders in juni 2019 de sleutel in ontvangst kunnen nemen.

 

De woningen

De woningen worden gebouwd in twee blokken van 5 woningen en hebben op de begane grond alle voorzieningen, zoals de keuken, toilet, woonkamer en badkamer. Er kan gekozen worden voor het laten plaatsen van een wand, zodat er beneden een aparte (slaap-) kamer ontstaat. Op de verdieping komen standaard twee slaapkamers en de technische ruimte. Ook komt er een dakkapel en een dakraam. De huurprijs van de hoekwoningen worden € 720,42 en voor de tussenwoningen € 607,42 (dit geldt bij toewijzing aan een gezin van 1 of 2 personen).

 

Doelgroep

Iedereen kan deze woning huren. Doordat er op de begane grond een slaapkamer gemaakt kan worden, zijn de woningen wel bij uitstek geschikt voor mensen die nu of in de directe toekomst verwachten slechter ter been te zijn. SWB geeft bij de toewijzing dan ook voorrang aan woningzoekenden van 55 jaar of ouder.

 

Brochures

Binnenkort komt er een brochure beschikbaar. Heeft u interesse? Stuurt u ons dan een mail via swb@swb-lienden.nl en geef hierin aan dat u geinteresseerd bent in de 10 MF-woningen van Oosterweijden. Wij sturen u de brochure zodra deze beschikbaar is. Staat u al op onze lijst met geinteresseerden, dan krijgt u de brochure automatisch toegestuurd.

 

Toewijzing

Om te kunnen reageren, moet u ingeschreven staan bij www.woongaard.com. Vanaf     11 maart adverteren we de woningen een week lang. De voorwaarden om in aanmerking te komen staan in de advertentie aangegeven. Vanaf woensdag 20 maart nodigen we de eerste kandidaten uit voor een intakegesprek.

 

Vragen?

Neemt u dan gerust contact op met ons team Verhuur via swb@swb-lienden.nl of via 0344-601914.