reparatieverzoek wijziging doorgeven veel gestelde vragen contact

Vitaliteitsdag inwoners Lienden, Ommeren en Ingen

Zaterdag 21 april 2018 vindt er een vitaliteitsdag voor inwoners van 65 t/m 75 jaar uit Lienden, Ommeren en Ingen plaats. Locatie is Zalencentrum Torenzicht in Lienden (Waterstraat 9). De vitaliteitsdag is een initiatief van de gemeente Buren in samenwerking met lokale huisartsenpraktijken (Lienden en Ommeren) en andere lokale zorgprofessionals.

 

Alle inwoners van Lienden, Ommeren en Ingen in de leeftijd van 65 t/m 75 jaar ontvangen in de eerste week van april 2018 een schriftelijke uitnodiging op de deurmat. Bij de uitnodiging zit een antwoordkaart, die inwoners zonder postzegel op kunnen sturen om zichzelf op te geven voor de vitaliteitstest.

 

De vitaliteitsdag bestaat uit een vitaliteitstest, een markt en waarschijnlijk een aantal lezingen. De vitaliteitstest is alleen voor inwoners van Lienden, Ommeren en Ingen in de leeftijd van 65 t/m 75 jaar die hiervoor een uitnodiging hebben gehad. De markt met lokaal aanbod en de lezingen zijn vrij toegankelijk voor iedereen en opgeven is niet nodig. De vitaliteitsdag is gratis, een vrijwillige bijdrage voor de Roparun (goed doel) wordt gewaardeerd.

 

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Joris Maier, telefoonnummer 06 – 48 07 25 63 of per email joris@healthclubjulien.nl.