reparatieverzoek wijziging doorgeven veel gestelde vragen contact

Openingsfeest Middenweg te Lienden

Op vrijdag 1 september vierden de bewoners van de Middenweg Lienden een feestje. Sinds juni dit jaar bewonen zij namelijk één van de 16 prachtige woningen in deze nieuwe wijk. Een verhuizing is altijd een roerige tijd, zeker voor een aantal bewoners die vanwege de sloop van hun woning al eerder moesten verhuizen. Stichting Woningbeheer Betuwe wilde deze periode graag afsluiten en samen met de bewoners vieren dat zij nu kunnen genieten van hun nieuwe woning.

Onder het genot van een hapje en drankje konden de bewoners terug kijken op de afgelopen jaren. De bewoners zijn allemaal zeer tevreden met hun nieuwe woning en wijk. “Een grote verbetering met hoe het was” en “een mooie wijk met leuke mensen” waren veel gemaakte opmerkingen.

Natuurlijk mocht een officiële “openingshandeling” niet ontbreken. De oudste bewoners van de nieuwe wijk “ontkurkten” een reusachtige champagnefles. In plaats van bubbels, kwamen er ballonnen uit deze fles!

Woningen

Alle nieuwe woningen worden gekarakteriseerd door een rustige uitstraling met moderne accenten. De woningen bieden ruimte voor nu en later! Van de berging op de begane grond kan namelijk een extra slaapkamer gemaakt worden en standaard is de badkamer op de begane grond gesitueerd. Op de verdieping bevinden zich ook nog twee ruime slaapkamers.

De bewoners hebben diverse keuzemogelijkheden gekregen om de woning naar eigen smaak in te richten. Zo was er keuze voor de kleur van de keuken, het aanrechtblad, de tegels in de keuken, het toilet en de badkamer. Tegen betaling kon de keuken ook uitgebreid worden. Dit keuzepakket biedt SWB aan al haar huurders die een nieuwbouwwoning betrekken of waar groot onderhoud wordt gepleegd.

Huidige ontwikkelingen

SWB ontwikkelt deze woningen op meerdere plaatsen in haar werkgebied, zoals in IJzendoorn en aan de Acaciastraat in Opheusden en voldoet daarmee aan de toenemende vraag naar woningen voor kleine gezinnen, jong en oud.

Openingsfeest Middenweg Lienden