reparatieverzoek wijziging doorgeven veel gestelde vragen contact

Te huur: 11 nieuwbouwwoningen in Oosterweijden te Maurik

Oosterweijden is een gloednieuwe wijk in een ruim opgezette en waterrijke woonomgeving in Maurik, gemeente Buren. Hier kunt u wonen in de weidsheid van de Betuwe met het comfort van een nieuwbouwhuis. SWB biedt hier 11 nieuwe woningen aan, dus pak uw kans!

 

De woningen

SWB biedt 11 woningen aan, waarvan 7 tussen- en 4 eindwoningen. De maandelijkse huurprijs bedraagt € 693,67. Natuurlijk krijgt u daarvoor veel ruimte, waaronder een woonkamer met open keuken. Op de verdieping 3 slaapkamers van verschillende afmeting en een ruime badkamer met tweede toilet. Natuurlijk ontbreekt een ruime zolderverdieping met vaste trap en zolderraam niet. In de diepe achtertuin kunt u de handen uit de mouwen steken om deze naar eigen smaak in te richten. Er is een berging aanwezig voor bijvoorbeeld uw fietsen of tuinspullen. In de straat zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig .

 

Advertenties

Op 19 september 2017 adverteert SWB deze woningen via de website www.woongaard.com. De reactietermijn sluit op 27 september 2017 om 08.00 uur. De kandidaten die als eerste in aanmerking komen, nodigen we uit vanaf 3 oktober 2017 voor een intakegesprek. Voor dit gesprek is een inkomensverklaring 2016 van de belastingdienst noodzakelijk, deze kunt u downloaden via de belastingdienst of telefonisch opvragen via 0800-0543. De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een van deze woningen vindt u in de advertenties.

 

Brochure

Een brochure kunt u opvragen via het contactformulier op onze website of open de brochure via deze link. Voor overige vragen kunt u ons uiteraard altijd mailen via swb@swb-lienden.nl of bellen naar 0344-601914.